Foto: Wim Meynen
Foto: Wim Meynen (Foto: )

Kerstmarkt in Bredevoort

BREDEVOORT - Ook dit jaar is er weer een gezellige kerstmarkt op de Markt in Bredevoort. Voor de zevende keer wordt deze bijzondere Kerstmarkt gehouden bij de St. Joriskerk. De markt wordt 'open geblazen' door een aantal midwinterhoornblaozers van ADW.

Naast een aantal plaatselijke verenigingen en instellingen die allerlei winterse artikelen aan de man proberen te brengen om zo hun verenigingskas te spekken, staan er ook particulieren en bedrijven met een gevarieerd aanbod van seizoenproducten; kerstaccessoires en -decoraties, winter- en tuinartikelen, kaarten, sieraden, luxe lekkernijen, en nog veel meer. Voor de inwendige mens is er erwtensoep, glühwein, hete chocolade, warme snacks en oliebollen. Ook staan er dit jaar weer een aantal kramen door en voor de kerk, de Protestantse Gemeente van Bredevoort. Daar verkopen de vrijwilligers van de kerk hyacinten, amaryllisbollen en een gebakskraam met homemade gebak en andere producten.
De markt en de kramen worden in kerstsfeer ingericht zijn, met vuurkorven om aan op te warmen.

Mellow Brass zorgt voor vrolijke klanken buiten op de markt. In de consistorie kan iedereen zich laten vereeuwigen door sneltekenaar Alexander Straaijer.
In de St. Joriskerk worden weer miniconcerten worden verzorgd door Thomas, Gerloeske, Anne en Rosanne, H.A.N.S. met zang en gitaar, muziekband DeMB en het popkoor Dazzle uit Dale. Zij verzorgen een gevarieerd programma in kerstsfeer. Iedereen is op 14 december welkom vanaf 15.00 tot 20.00 uur.
 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden