De winkelstraten in Aalten zijn sfeervol versierd. Foto: PR
De winkelstraten in Aalten zijn sfeervol versierd. Foto: PR (Foto: )

Winnen met winkelen in Aalten

AALTEN - De Eindejaarsactie van de Aaltense Ondernemers is weer begonnen. Sinds maandag 2 december kunnen klanten de kassabonnen sparen/. Daarmee maken ze kans op leuke waardebonnen die beschikbaar zijn gesteld door de plaatselijke ondernemers.

Kassabonnen van alle winkels in Aalten kunnen worden ingeleverd bij deze actie, dus van de slager, drogist, groenteman, bakker, kledingzaak, bloemist, warenhuis en supermarkten. Er zijn in deze decembermaand drie trekkingen. De winnaars worden bekendgemaakt in de AaltenVooruit en zij kunnen hun prijs afhalen bij VVV Aalten.
Het winkelend publiek in Aalten wordt aangeraden om de kassabonnen vanaf maandag 2 december tot en met zaterdag 28 december goed te bewaren. In diverse winkels in het centrum liggen actie-enveloppen klaar waarin de kassabonnen, die samen een waarde van minstens 50 euro bedragen, ingeleverd kunnen worden. Klanten hoeven dus niet bij één winkel voor 50 euro inkopen te doen maar mogen ook de bonnetjes van verschillende winkels optellen. Die kunnen in de actie-enveloppe, samen met de naam en het telefoonnummer van de klant. Meer informatie op de website.

www.wintertijdinaalten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden