Eerste editie 'Drank en Klank' en kerstpubquiz bij De Borghman

Activiteiten ten bate van AFM Hulp Week

BREDEVOORT - Op zaterdag 14 en zondag 15 december wordt bij Stadsbrouwerij De Borghman geld ingezameld voor de AFM Hulp Week. Zaterdag 14 december wordt gestart met de kerstpubquiz. Organisatie en presentatie is in handen van Chiel Eppink en Matthijs Stronks. Beiden geen onbekenden in de pubquiz-wereld. Er wordt gespeeld in teams van maximaal vijf personen. Deelname kost 2,50 euro per persoon en opgeven kan via deborghman@gmail.com. Aanvang 20.00 uur. Opbrengsten komen geheel ten goede aan de AFM Hulp Week.

Op 15 december vindt de eerste editie plaats van 'Drank en Klank' bij de Borghman. Tijdens de 'Drank en Klank'-edities treden diverse muzikanten en bands op in de huiselijke sferen van De Borghman. Tijdens deze eerste editie bijten Lilian de Jong en Stef Woestenenk het spits af. Dit tweetal ontmoette elkaar voor het eerst bij een optreden van roulatieformatie Hooked. Het eerste serieuze plan om samen eens wat te gaan doen ontstond echter pas toen zij elkaar als collega's in het basisonderwijs regelmatig tegenkwamen en ze het wat uitgebreider over hun liefde voor muziek hadden. Vorig jaar stonden zij voor het eerst samen op een foodtruck festival in Duitsland . "Dit moeten we vaker doen", werd van beide kanten gezegd. Door drukke muzikale agenda's van beiden kwam het er niet van maar vergeten werd het niet.
In oktober stonden zij in Doetinchem samen op de planken. In december zijn ze twee keer samen te zien. Daar is de 15de december in De Borghman er een van. Het repertoire bestaat uit nummers van The Beatles, Stones, Sheryl Crow en Tina Turner.
De eerste editie van Drank en Klank bij De Borghman begint om 15.00 uur. De Borghman vraagt deze middag geen entree, maar een vrije gift die ten goede komt aan de AFM Hulp Week. Tijdens dit weekend doneert het team van De Borghman ook de fooienpot aan de AFM Hulp Week.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden