Biljarttoernooi voor senioren van bv Ons Huis

Algemeen

DINXPERLO - Biljartvereniging Ons Huis, met sportcafé De Peppel bij de Eurohal in Dinxperlo als thuisbasis, houdt begin 2020 voor de zevende keer een biljarttoernooi voor senioren. Hieraan kan iedereen meedoen, die de biljartsport een warm hart toedraagt. Om mee te kunnen spelen hoeft men geen lid te zijn van een biljartvereniging. Het is een mooie gelegenheid om in een ongedwongen en sportieve sfeer kennis te maken met deze concentratiesport.

Er is niet alleen belangstelling uit de gemeente Aalten maar er worden ook deelnemers verwacht uit de gemeente Oude IJsselstreek. De verwachting is dat er circa zestig deelnemers zullen zijn. Gespeeld wordt om de wisselbeker, die nu in bezit is van de winnaar van 2019, Hans Schoppers.

De inschrijfkosten bedragen vijf euro per persoon. De voorrondes en daaropvolgend de finales zijn 's middags in de periode van 6 tot en met 31 januari, vanaf 13.00 uur. Er wordt rekening gehouden met data waarop deelnemers verhinderd zijn. Het sportcafé beschikt over drie biljarttafels. Er wordt gespeeld volgens het poule-systeem. De speelwijze is volgens het 10-puntensysteem. Een gewonnen wedstrijd levert tien punten op en de verliezer incasseert het aantal punten dat in verhouding staat met zijn score. Een verliespartij hoeft dus nog niet te betekenen dat de kansen op volgende rondes zijn verkeken. Meer informatie staat op de website van BV Ons Huis. Het inschrijfformulier kan worden opgehaald bij Sportcafé de Peppel, Europastraat 2, Dinxperlo en kan worden gedownload via de website. De uiterste inschrijfdatum is 12 december.


www.bvonshuis.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant