Kerstpiramide. Foto: PR
Kerstpiramide. Foto: PR

Kerstworkshop Groei & Bloei

Algemeen

AALTEN - Groei & Bloei Aalten e.o. geeft op zaterdagmiddag 14 december een hele leuke en gezellige kerstworkshop. De deelnemers gaan in het Kulturhus in Lintelo aan de slag om een kerstpiramide op voet te maken.

Deze kerstcreatie wordt gemaakt op een stevig ijzeren frame, dat wordt bekleed met mos. Daaroverheen komt een mooie moderne schikking van verschillende soorten groen, met daarin een aantal kerstballen en roosjes. Er is keuze uit meerdere kleuren kerstballen. Het stuk wordt opgemaakt zonder lampjes, maar deelnemers die dat leuk vinden kunnen ze zelf meebrengen.
De middag begint om 13.30 uur (inloop vanaf 13 uur) en eindigt rond 16 uur. Deelnemers hoeven alleen een mesje, schaartje en/of tangetje en desgewenst lampjes mee te brengen. De kosten voor deze middag (incl. 1x koffie/thee) bedragen 32,50 euro voor leden van Groei & Bloei en 35 euro voor niet-leden. Opgeven tot 5 december bij coördinator bloemschikken Hannie Rauwerdink, tel: 06-53794031 of e-mail: coördinator.gbaalten@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant