Mirage. Foto: PR
Mirage. Foto: PR Foto: Eigen foto, vrij van rechten

Fleetwood Mac/Mirage in De Hofnar in Aalten

Algemeen

AALTEN - Fleetwood Mac klinkt op zaterdag 7 december in De Hofnar in Aalten. Gespeeld door de tribute-band Mirage, vijf gepassioneerde muzikanten met geweldige liefde voor de muziek van deze topband. Het voorprogramma in het evenementencentrum wordt verzorgd door de veelzijdige coverband Offline.

De leden van Mirage hebben zich gevonden in een missie om de muziek van Fleetwood Mac nieuw leven in te blazen. De tophits van weleer, zoals van de legendarische elpee Rumours. Met het herkenbare Stevie Nicks-geluid in Dreams, Rhiannon en Sarah. Flamboyant zijn de prachtige liedjes van Christine McVie zoals Songbird en You make lovin' fun, maar ook emotioneel gedreven composities zoals The chain en Tusk zijn een lust voor het oog en oor. Met rockklassiekers als Don't stop en Go your own way samen met een selectie van de beste bluesnummers van de Peter Green speelt Mirage een eerbetoonshow van anderhalf uur.
Alle leden van de line-up beschikken over sterke zangkwaliteiten. Het zijn de doorgewinterde Wild Romance-drummer Gus Genser, bassist Joyce van den Hoorn, toetsenist Louise van Sande Bakhuyzen, gitarist Dominik Sprenger & zanger Chaja van der Heide. Zij zorgen ervoor dat Second hand news niet minder klinkt dan in de originele versie.
In het voorprogramma treedt Offline op. Deze enthousiaste coverband brengt nummers uit het heden maar ook muzikale 'pareltjes' uit lang vervlogen tijden komen ruimschoots aan bod. Deze muzikale tijdreis brengt de bezoekers van de echte Motown-sfeer naar onder andere Journey, Herman Brood, Stevie Wonder, Mothers Finest, Queen, Tina Turner en Toto. Ook speelt de band recenter werk van onder meer Nothing but Thieves, Rondé, Bruno Mars, Adele, Waylon, Marco Borsato, Justin Timberlake en nog veel meer toppers. Offline bestaat uit: Ester Wijkamp en Brenda Vreeman (zang); Marianne Bouwmeester (sax,mondharmonica); Richard Albers (gitaar); Hilbert Somsen (drums); Rudy Schuurman (toetsen) en Jean-Pierre Scheepers (bas).
Het concert begint om 20 uur, en de zaal is vanaf 19.30 uur open. Het betreft een sta-concert maar voor mensen die het staan niet kunnen volhouden wordt zitgelegenheid geregeld. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar bij de website van het streektheater, de Aaltense boekhandels Messink en Prinsen (Landstraat 39) en Meneer Kees (Landstraat 7) en 's avond indien nog voorradig aan de kassa van De Hofnar (Polstraat 7).
Meer informatie op onderstaande websites.

www.streektheateraalten.nl
www.mirage-fleetwoodmactribute.com/

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant