Tante Rikie opent de horecahoek bij Jumbo Leussink. Foto: PR
Tante Rikie opent de horecahoek bij Jumbo Leussink. Foto: PR

Tante Rikie opent horecahoek van Jumbo Leussink

Algemeen

AALTEN - Het blijft nog even spannend of precies al de details van de nieuwe Horeca-hoek van Jumbo Leussink op tijd klaar zijn voor de officiële opening woensdag, maar één ding is zeker: Tante Rikie is erbij! Woensdag om 10.00 uur opent zij de nieuwe horecahoek bij Jumbo Leussink.

De Zwarte Cross en Jumbo Leussink werken al jaren nauw samen en door de goede verstandhouding in het bijzonder ook met tante Rikie, heeft de festivaldirectrice aangegeven graag naar Aalten te komen voor de opening. Iedereen die bij deze officiële opening aanwezig wil zijn is welkom. Alle bezoekers aan de horecahoek ontvangen deze middag een kop koffie/thee met een lekker gebakje.

Al sinds de zomer is er flink bijgebouwd aan de Admiraal de Ruyterstraat. En dit alles, om de bezoekers een plek te bieden waar zij heerlijk kunnen ontbijten, lunchen of de avondmaaltijd kunnen gebruiken. Dat is goed te combineren met boodschappen doen bij Jumbo. Vrijwel alles wat er te koop is bij Jumbo Leussink, is ook op te eten in de horecahoek. Ook even pauzeren met een kop koffie of een nder drankje kan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant