Het VrijeTijdsOrkest Boogie Woogie. Foto: PR
Het VrijeTijdsOrkest Boogie Woogie. Foto: PR

Adventsconcert door VrijeTijdsOrkest Boogie Woogie

Algemeen

WINTERSWIJK - Het VrijeTijdsOrkest Boogie Woogie Winterswijk en het gelegenheidskoor Christmas Carol Choir geven een gezamenlijk concert met sfeervolle kerstliederen. Bezoekers kunnen genieten van een programma waarbij zowel het orkest als het koor afzonderlijk en tezamen stukken ten gehore zullen brengen.

Het concert wordt gehouden op vrijdag 6 december bij Boogie Woogie Cultuurcentrum in Winterswijk, aanvang 20.00 uur.
Het programma varieert met boeiende lichte en meer klassieke stukken die het VTO op haar repertoire heeft staan. Het Christmas Carol Choir zal op eigen wijze kerstliederen naar voren brengen, waarvan ook enkele samen met het VrijeTijdsOrkest.
De muzikanten van het VTO staan onder leiding van de dirigenten Gerald Roerdinkholder en Hugo Klein Severt en het Christmas Carol Choir zingt onder leiding van Klaas Jan Kos. De toegang is gratis, maar een vrije gift is altijd welkom.
Tevens doet het VTO een oproep aan muzikanten die een instrument bespelen en nog een leuk enthousiast orkest zoeken om mooie muziek te maken. Zij zijn welkom om vrijblijvend een keer te komen kijken. Het VTO repeteert elke donderdag van 09.30 - 11.30 uur bij Boogie Woogie Cultuurcentrum.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant