Afbeelding

Klanten laten Bennie Lammers steeds vaker auto’s opsporen

Achterhoek Auto

DINXPERLO - Met minimaal 40 occasions is de keus bij Autobedrijf Lammers absoluut ruim te noemen. Mocht de auto van uw dromen onverhoopt niet aan de Aaltenseweg 89 in Dinxperlo staan, dan gaat Bennie Lammers graag voor u op zoek. "Ik zit sinds 1982 in het autovak en die jarenlange ervaring deel ik graag met mijn klanten."

Bennie merkt dat nieuwe en bestaande klanten steeds vaker het autobedrijf van hem en echtgenote Meta binnenstappen met een zoekopdracht. "Deze mensen zijn vaak getipt door familie, vrienden, buren of bekenden, voor wie we een auto hebben mogen opzoeken en die tevreden zijn. Dat ze vervolgens andere mensen doorsturen is een mooi compliment."

Het opsporen naar een goede gebruikte auto is voor de ervaren garagehouder zonder uitzondering een serieuze zaak. "Ik begin altijd met luisteren en vragen stellen. Zo krijg ik een goed beeld van wat mensen willen." Mocht in de eigen voorraad een vergelijkbare auto staan, dan gaat Bennie ook altijd even 'passen' met de klant. "Zo krijgen mensen een idee bij het type auto en de grootte. Dat werkt vaak heel verhelderend."

Nadat de definitieve selectie is gemaakt, tot aan motorisatie en kleurvoorkeur toe, start Bennie Lammers zijn speurtocht. Hierbij is kwaliteit leidend. "Ik weet inmiddels waar ik wel en niet moet zijn. Een auto komt alleen op de lijst als de historie volledig traceerbaar is. Ik wil de klant én mezelf een kat in de zak besparen."

De shortlist met kandidaten wordt doorgesproken, waarna de klant uiteindelijk de gewenste auto kiest. "En het maakt daarbij dus niet uit of de auto ver weg staat. Wij ontzorgen onze klanten bij het complete traject van aankoop, rijklaar maken en garantie. Je koopt de auto dus gewoon bij ons, dichtbij huis."

In het verlengde van deze zoekopdrachten staat Autobedrijf Lammers als universeel Bovag autobedrijf ook klaar zodra onderhoud, reparatie of APK keuring nodig is. Precies zoals de slogan al decennialang zegt: 'Autobedrijf Lammers helpt u aardig op weg'. (BJK)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant