Top-2000 pubquiz in bredevoort

Algemeen

Top-2000 pubquiz in Bredevoort

BREDEVOORT - Het einde van het jaar 2019 nadert al en dus wordt het voor veel mensen weer tijd om na te gaan denken over welk lijstje ze dit jaar weer gaan insturen voor de Top-2000. Tussen kerst en Oud en Nieuw zitten veel mensen aan de radio gekluisterd om te genieten van de mooiste nummers ooit. Elk jaar zijn er weer verrassingen te noteren, maar veel oude bekende songs staan natuurlijk ook weer in de Lijst der Lijsten.

In Bredevoort wordt er al jaren een Top-2000Quiz georganiseerd. In de vorm van een pubquiz worden de deelnemers aan de tand gevoeld over kennis van de muziek en de makers. Al vele jaren breken de deelnemers hun hersenen over intro's, gitaarsolo's, hoezen, foto's et cetera. Allemaal om de felbegeerde wisselbeker een jaar in hun bezit te hebben. Dit jaar is er echter een verschil met de vorige edities.
De winnaars van de vorige twee jaren, Team Gouwe Ouwe, heeft vorig jaar aangegeven dat ze de quiz wilden organiseren als ze wederom zouden winnen. Nadat dit het geval was waren ze zo sportief om dat ook te doen. Dus zijn er dit jaar niet alleen nieuwe quizmasters, maar ook nieuwe winnaars.

Dit jaar wordt de Top-2000 pubquiz gehouden op vrijdagavond 27 december in 't Grachthuys in Bredevoort. Men kan zich als team opgeven door een mail te sturen naar programmaraad@kulturhusbredevoort.nl. Een team mag bestaan uit 3 tot 8 personen. Dus wie als vriendenteam, buurt, sportclub, of wat voor groep dan ook zin heeft in een gezellige avond, waarin de prachtige nummers van de Top-2000 centraal staan? De quiz begint om 21.00 uur, rond middernacht is de winnaar wel bekend.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant