De Hofnar-Bovo dames 1
De Hofnar-Bovo dames 1 (Foto: Bas van der Bend)

De Hofnar-Bovo dames niet opgewassen tegen foutloos WSV

De Hofnar-Bovo dames niet opgewassen tegen foutloos WSV

AALTEN - Op zaterdag 2 november stond de thuiswedstrijd tegen WSV Dames 1 op het programma. Een voor ons niet heel bekende, maar sterke ploeg. Met de hoge ranking in het achterhoofd, wilden de dames van de Hofnar-Bovo deze wedstrijd erg graag winnen.

Bovo gingen goed van start en begon enthousiast aan de wedstrijd. Waar de afgelopen wedstrijden de eerste set vaak begon met een achterstand, wisten de dames dit keer direct de eerste punten te pakken. Gedurende de eerste set ging het qua stand gelijk op tot 11-11. Daarna pakte WSV de voorsprong door wat fouten aan de kant van de Hofnar-Bovo en liep uit tot 11-18. De set werd verloren met 19-25. In de tweede set probeerde Bovo haar eigen spel weer op te pakken, maar WSV maakte weinig fouten en de Hofnar-Bovo kwam weinig aan scoren toe. Deze set ging verloren met 18-25.

Ook in de derde set liepen de dames van de Hofnar-Bovo achter de feiten aan. Het lukt de dames maar niet om direct te scoren en er werden veel fouten gemaakt. Ook deze set ging verloren met 18-25. Ondanks dat de wedstrijd al verloren was, wilden de dames toch nog een punt pakken en gingen daar ook vol voor in de laatste set. De Hofnar-Bovo wist het eigen spel weer op te pakken en kwam uiteindelijk op setpoint met 24-22. De Hofnar-Bovo leek deze set te gaan winnen, maar na een time-out kwam WSV terug tot 24-24 en won deze set uiteindelijk met 24-26. Helaas een eerste verliespartij voor de Hofnar-Bovo dames 1, dus we kijken snel weer verder naar de volgende wedstrijd die zaterdag 9 november in Wehl gespeeld zal worden tegen Halley Dames 3.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden