Logie.nl viert vijftigjarig bestaan

Oud-bestuursleden gezocht

AALTEN - De Vereniging van Logies verstrekkende bedrijven Aalten e.o. (Logie.nl) is opgericht in 1969 en bestaat dit jaar 50 jaar. Dit wil de vereniging graag vieren met leden en oud-bestuursleden op 16 november om 20.00 uur bij Theetuin Rensink. Omdat er helaas niet alle gegevens beschikbaar zijn van oud-bestuursleden, is een persoonlijke uitnodiging zonder iemand te vergeten niet mogelijk. Daarom de de vereniging een oproepje via deze krant. "Heeft u ooit in ons bestuur gezeten, dan nodigen wij u graag uit op onze jubileumavond om herinneringen op te halen onder het genot van een hapje en een drankje. Graag verzoeken wij om uw komst aan te melden voor vrijdag 7 november via e-mail: info@logie.nl. Indien u foto's en/of krantenknipsels heeft van onze vereniging ontvangen wij graag kopieën voor ons archief."

De vereniging van Logies verstrekkende bedrijven Aalten e.o. behartigt de belangen van de leden op het gebied van recreatie en toerisme in Aalten en omgeving. Hierbij schuift men graag aan bij verschillende recreatieve en toeristische organisaties, worden de onderlinge relaties van de leden versterkt door het organiseren van workshops en een jaarlijkse fietstocht waarbij men van elkaar leert en hiermee de gasten die de streek bezoeken nog meer kan bieden.
De leden zijn niet alleen logiesverstrekkers, zoals campings, vakantiewoningen, pensions, B&B, groepsverblijven en appartementen, maar ook cafés, restaurants, middenstanders en bedrijven met dagrecreatie zoals theetuinen, fietsverhuur, scooterverhuur en boerengolf.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden