Op de Kom-Es-An Wintermarkt is van alles te doen én te proeven. Foto: PR
Op de Kom-Es-An Wintermarkt is van alles te doen én te proeven. Foto: PR

Kom-Es-An Wintermarkt

AALTEN - Op zaterdag 23 en zondag 24 november vindt dit jaar de Kom-Es-An Wintermarkt plaats bij De Bree Tuinen in Aalten. Aaltense ondernemers presenteren zich bij het in winterse sferen omgetoverde hoveniersbedrijf en tuincentrum De Bree.

De Kom-Es-An-Toer werd afgelopen jaren georganiseerd in de vorm van een bewegwijzerde route die inwoners en recreanten langs sfeervol aangeklede locaties voerde waar activiteiten in kerstsfeer plaatsvonden. Sinds vorig jaar heeft de organisatie een ander concept bedacht. De Kom-Es-An-Toer is als wintermarkt op één locatie te bezoeken.
Ook dit jaar is er weer een sfeervol programma bedacht dat genoeg vertier biedt voor zowel inwoners als bezoekers van de gemeente Aalten. Het programma biedt volop mogelijkheden voor jong en oud. Bezoekers kunnen genieten van diverse producten en activiteiten op het gebied van handwerk, portretschilderen, beeldhouwkunst, wilgentenen vlechten, hout branden, brocante en geurwaxjes maken. Ook wordt er gezorgd voor heerlijke hapjes en warme dranken en kan de bezoeker deelnemen aan diverse proeverijen. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven: stokbrood bakken, met speksteen werken, spijkerkunst, en malen met maalmachientjes. Er is ook gelegenheid om vanaf de locatie van de wintermarkt een bewegwijzerde wandelroute te volgen van 5 of 10 km.
De Kom-Es-An Wintermarkt is zaterdag 23 november van 14.00 tot 20.00 uur en zondag 24 november van 11.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. Het evenement is bij De Bree Tuinen, Loohuisweg 3 in Aalten.


www.komesantoeraalten.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden