Het VW-bedrijfswagenteam van DAGO. Foto: PR
Het VW-bedrijfswagenteam van DAGO. Foto: PR

Maatwerk Event Bedrijfswagens bij DAGO Aalten

Algemeen

AALTEN - Voor het eerst vindt het Maatwerk Event plaats bij DAGO aan de Varsseveldsestraatweg in Aalten, op donderdag 7 november van 17.00 tot 21.00 uur.

Iedere ondernemer heeft zijn eigen vervoers- en transportwensen, want ieder bedrijf is uniek. Een ondernemer zoekt maatwerkoplossingen, en daarvoor kan DAGO zorgen: passende mobiliteit, helemaal afgestemd op de behoefte. Op donderdagavond 7 november wordt voor het eerst het Maatwerk Event gehouden bij DAGO Aalten. Op deze avond worden bijzondere bedrijfswagens getoond voor een groot aantal uiteenlopende branches. Er worden heel veel toepassingen gedemonstreerd van betimmeringen, inrichtingssystemen, imperials tot slimme oplossingen voor de bestuurder.

Op het e-plein staat tijdens het Maatwerk Event de de e-Crafter en wordt het hoogvolt-gereedschap en alles wat daarbij komt kijken getoond, dat nodig is voor het onderhoud bij een elektrische auto. Alle vragen rondom elektrisch rijden worden beantwoord. Verder staat de nieuwe Transporter 6.1 in de showroom en daarnaast zijn er tal van bijzondere (bedrijfs) auto's te bekijken. Maar ook de historie is te bekijken: met alle VW-busjes bij elkaar.
Onder het genot van een drankje en een hapje van Bella's bar is het prima netwerken met collega-ondernemers uit de Achterhoek.


www.dago.nl/maatwerk-event

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant