v.l.n.r.: Monique Altena, Sarah Pelgrim en Lisa Olthof. Foto: PR
v.l.n.r.: Monique Altena, Sarah Pelgrim en Lisa Olthof. Foto: PR

Inloopspreekuur AMW en SRW in de Bibliotheek Aalten

Algemeen

AALTEN - Op donderdagochtend 7 november gaat de Bibliotheek in samenwerking met Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW) en Sociaal Raadsliedenwerk (SRW) van start met een inloopspreekuur. Vanaf dan kan iedereen eens in de twee weken voor gratis informatie en advies in de Bibliotheek Aalten terecht bij Sociaal Raadsvrouw Lisa Olthof en bij Monique Altena en Sarah Pelgrim van het algemeen maatschappelijk werk van Sensire.

Ben je je baan kwijt en loop je tegen instanties aan? Kun je je rekening niet betalen? Lig je in scheiding en zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je problemen bij de opvoeding van je kinderen? Ben je iemand verloren en heb je moeite met het verwerken hiervan? Met vragen over dit soort problemen kan men langskomen bij het inloopspreekuur. Sensire biedt maatschappelijke hulp op een heel breed gebied. Sociaal Raadsvrouw Lisa Olthof helpt vooral bij de sociaaljuridische en financiële kant van de vraag. Zij kan vertellen welke rechten en plichten je hebt en van welke regelingen iemand gebruik kan maken op het gebied van onder andere de sociale zekerheid.

De informatie en het advies zijn gratis. En wie dat prettiger vindt, kan ook in een aparte ruimte een gesprek hebben. Iedereen die wel wat hulp kan gebruiken, kan op donderdag 7 november tussen 10.30 en 11.30 uur terecht in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant