Logo aaltenvooruit.nl


De rookworst van Keurslager Gleis werd tijdens de keuring met goud  bekroond. (Foto: PR)
De rookworst van Keurslager Gleis werd tijdens de keuring met goud bekroond. (Foto: PR) (Foto: PR)

Rookworst van Keurslager Gleis met goud bekroond

De landelijke Keurslager rookworstkeuring vond plaats op een stormachtige dag. Ideaal weer om de kwaliteit van de Keurslager rookworsten te bepalen. Een deskundige vakjury keurde de rookworst op diverse punten en concludeerde dat de ambachtelijke worst van Keurslager Gleis uit Aalten van hoge kwaliteit is. De rookworst van Keurslager Gleis werd met goud – het hoogst haalbare – bekroond

AALTEN - Elk jaar weer steekt Keurslager Gleis veel tijd in het perfectioneren van de worst. ''Het maken van een echt lekkere worst begint al bij de keuze van welk vlees gaan we gebruiken. We hebben afspraken met vaste varkensmesters, die de varkens verzorgen zoals wij dat graag willen – voer, huisvesting en uitloop. Doordat wij ook dit deel van het totale productieproces beheersen, kunnen we met een gerust hart achter onze producten staan", vertelt Keurslager Gleis. "Om een 'Gouden rookworst' te maken moet alles kloppen; aan elk onderdeel moet veel aandacht worden besteed: de keuze van vlees, de juiste kruiden, de hoeveelheid zout en natuurlijk het ambachtelijke productie proces."

Proeven
Om te vieren dat het rookworstseizoen weer is begonnen, krijgen klanten van 11 t/m 17 oktober de tweede rookworst gratis! Het seizoen is daarmee, wat de temperatuur dan ook moge zijn, officieel geopend.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox