Sporten in een gezonde en prettige omgeving

Maak kennis met Anytime Fitness Groenlo

GROENLO- De vergunning is binnen en de verwachting is dat Anytime Fitness aan de Schrijnwerker in Groenlo in september de deuren zal openen. Ondernemer John Kolthoff is blij met de constructieve medewerking van de gemeente én van de buurt. "We sturen regelmatig een update naar de buurtbewoners; als naaste buren is het belangrijk om een goede band met elkaar te onderhouden." Het pand wordt grondig verbouwd met oa een nieuwe glazen pui en ook het buitenterrein wordt helemaal aangepakt met veel groen.

Het 24-uurs fitnessbedrijf richt zich uiteraard op de gezondheid van mensen, maar, zo vertelt Kolthoff, ook het sociale aspect is erg belangrijk: "We willen dat onze gasten zich thuis voelen bij ons. We zijn laagdrempelig en iedereen is bij ons van harte welkom. Daar is het hele concept ook op gericht. Het accent van de nieuwste huisstijl ligt op beleving en sfeer. Voor onze gasten willen we het zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk maken om bij ons te komen sporten en zich thuis te voelen.  Neem daarbij de persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en ondersteuning door innovatieve technieken en apparatuur dat maakt Anytime Fitness tot zo'n succesvol fitness concept. Ook in de Achterhoek!

Het gezicht van de club
Het gezicht van Anytime Fitness in Groenlo wordt de Grolse Denise van der Donk. Denise staat al bekend om haar sportieve activiteiten en ze ziet in de functie van clubmanager een mooie nieuwe uitdaging. "Met mijn achtergrond als BGN gewichtsconsulent kan ik een mooie aanvulling brengen op het uitgebreide pakket van Anytime Fitness. Ik houd ervan om mensen te motiveren en te stimuleren een gezonde leefstijl aan te nemen, op alle gebieden. Het persoonlijke contact, zoals Anytime dat nastreeft, past echt bij mij. Heb er veel zin in om samen met John en Saskia en de rest van het team Anytime Fitness Groenlo tot een succes te maken."

Naast Denise zullen onder andere ook een ervaren instructeur/personal trainer en een fysiotherapeut in de club werkzaam zijn.

Voorinschrijving tijdens VIP-weekend
Anytime Fitness Groenlo houdt een speciaal VIP-weekend waarin mensen zich alvast kunnen inschrijven. Dat kan op 5, 6 en 7 juli bij het pand aan de Schrijnwerker in Groenlo, waar voorheen Super de Boer gevestigd zat. Inschrijvers krijgen dan een preview van de club  en een levenslange korting op het lidmaatschap. "Het lidmaatschap geldt voor alle clubs. We hebben er ruim 4000 wereldwijd en onze leden kunnen overal sporten met hun eigen sleutel", vertelt John Kolthoff. Anytime Fitness Groenlo biedt cardiotraining , uitgebreide krachttraining (Hammer Strength), (virtuele) groepslessen in een prachtige studio, spinning en heeft de beschikking over een ruime functionele trainingsruimte. Hier zullen small group lessen gegeven worden zoals circuittraining, BBB en ook bokslessen gericht op conditieverbetering.

Heeft u vragen over Anytime Fitness Groenlo? Bel dan met John Kolthoff op 06-33661137 of mail naar john@anytimefitness.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden