Foto: PR

Obbink opent met service.obbink.nl haar nieuwe service website

De Achterhoekse elektronica formule Obbink opent met service.obbink.nl haar servicewebsite. De website zal worden beheerd vanuit het Obbink Service Center. De klantenservice is het hart van de organisatie en daar gaat deze servicewebsite aan bijdragen. De consumenten kunnen door middel van service.obbink.nl sneller en beter geholpen worden met klachten of producten die gerepareerd moeten worden.

Lichtenvoorde - Werkt jouw wasmachine, televisie, stofzuiger of een ander huishoudelijk apparaat niet meer naar behoren? Dan is dat erg vervelend maar het hoeft niet te betekenen dat je het probleem niet zelf kunt oplossen. Daarom heeft Obbink op service.obbink.nl de meest voorkomende problemen van allerlei producten uit het assortiment voor jou op een rijtje gezet!

Lukt het je toch niet om een probleem zelf op te lossen? Dan kun je vanaf nu heel eenvoudig een service aanvraag indienen op de Service website. Via de Service website is het ook mogelijk om de status van je reparatie in te zien. Daarnaast is de klantenservice dagelijks te bereiken per chat, telefoon of via een WhatsApp bericht. Op de servicewebsite kun je ook meer informatie vinden over nieuwe producten en handige tips die vermeld staan in leuke blogs. Met deze blogs wil Obbink extra aandacht besteden aan diverse onderwerpen die in het teken staan van het uitgebreide assortiment.

Service
In totaal beschikt Obbink over een mankracht van ongeveer 80 werknemers, bijna de helft daarvan staat dagelijks klaar om service te verlenen aan haar klanten. Het Service Center van Obbink beschikt over een groot magazijn met een centrale reparatieafdeling voor alle consumentenelektronica. Op deze reparatieafdeling doen geautoriseerde monteurs er alles aan om producten van de consument zo snel mogelijk te repareren. Voor grote huishoudelijke apparaten heeft Obbink een eigen technische buitendienst die voor iedereen in de Achterhoek beschikbaar is.

Heb je een witgoed, bruingoed of inbouw apparaat defect, werkt jouw televisie, satelliet of Wi-Fi in huis niet meer goed? Bezoek dan snel service.obbink.nl en wij zullen je zo snel mogelijk helpen!

service.obbink.nl

Meer berichten