Logo aaltenvooruit.nl


Jan Akkermans is ook te gast op de Classic Rock Night bij Old Dutch in Dinxperlo
Jan Akkermans is ook te gast op de Classic Rock Night bij Old Dutch in Dinxperlo (Foto: Jasper Schoonhoven)

Classic Rock Night in Old Dutch met Jan Akkerman en Treshold

De liefhebbers van klassieke rockmuziek krijgen op zaterdag 30 september een gevarieerd muzikaal spektakel voorgeschoteld bij Old Dutch tijdens de tweede Classic Rock Night.

DINXPERLO - Vorig jaar barstte Old Dutch bijna uit zijn voegen en dit jaar zal dat waarschijnlijk opnieuw het geval zijn. Gerard Kolenbrander is samen met Erwin van Remmen al ruim een jaar bezig met de organisatie. In concept staat er al een derde editie voor 2018 gepland. Bekende regionale maar ook nationale namen zullen het podium betreden en het belooft een waar spektakel te worden.

Naast vele enthousiaste regionale artiesten kunnen we ook Jan Akkerman op het podium verwachten. Maar ook Floor Kraayvanger en Sjoerd Smeenk van The Etta James Experience en niet te vergeten Threshold in de originele bezetting met Bert Heerink, Paul Kemper, Dick Kemper en Jan Mourik zijn zeker hoogtepunten.

Uriah Heep Tribute Band
Een geweldig avondvullend programma waarbij ook de Blockbusters en de Uriah Heep Tribute Band present zijn. En dan hebben we het nog helemaal niet gehad over Rob Orlemans en Half Past Midnight. Er zijn gewoonweg te veel namen om allemaal op te noemen. Het wordt een avond om niet te vergeten met een groots optreden, waarbij het podium vol komt te staan met artiesten in de All Stars Band. De presentatie is in handen van Frans Schepers. Zowel inhet café als in de zaal kan het publiek rekenen op veel muzikaal vermaak en ook voor de inwendige mens wordt gezorgd.

Paul Gregoor en Meindert Bussink zorgen er voor dat het muzikaal allemaal goed gaat lopen want het is een enorme uitdaging om zoveel mensen op het podium te krijgen met zoveel verschillende instrumenten. Het kan niet gek genoeg, en er komt zelfs een doedelzak op het podium. Maar ondanks het grote spektakel zal het een gemoedelijke avond worden waarbij er veel muzikale hoogtepunten zijn die je echt moet meemaken. Eastview Media is aanwezig om alles op beeld op te nemen. Er zijn al veel kaarten verkocht, daarom adviseert de organisatie om er op tijd bij te zijn want vol is vol.

Kaartverkoop
Wil je weten wie er allemaal op het podium staan op 30 september bij Classic Rock Night, koop dan snel je kaarten en kom kijken.
De kaarten voor de Classic Rock Night zijn bij Old Dutch aan de Maurits Prinsstraat 28 in Dinxperlo te koop voor slechts 13,50 euro per stuk in de voorverkoop. Aan de avondkassa kosten de kaarten 15 euro.

Bel voor meer informatie over dit rockspektakel met 0315-651334 of kijk op de Facebookpagina van de Classic Rock Night.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox