Logo aaltenvooruit.nl


Septemberkunst voor de eerste keer grensoverschrijdend

Na vier succesvolle manifestaties organiseert Stichting Art Aalten ook dit jaar weer de kunstroute SeptemberKunst en wel op de zaterdagen/zondagen 16/17 en 23/24 september 2017. Dit jaar voor het eerst samen met de stad Bocholt voor nog meer grensoverschrijdende kunst van 81 deelnemers.

Zowel professionele kunstenaars als gevorderde amateurs exposeren in hun eigen atelier, huis of tuin, individueel of samen met meerdere kunstenaars. Zij doen dit verspreid over de gehele gemeente Aalten, in Suderwick (net over de grens bij Dinxperlo) en nu dus ook in Bocholt op veelal prachtige plekken. De toegang tot de individuele exposities is gratis.

Centrale exposities
In de Koppelkerk in Bredevoort is de centrale expositie ingericht. Buiten de twee weekenden ook geopend op alle tussenliggende dagen van 15.00 tot tot 19.00 uur, behalve op maandag. Dit jaar is er voor het eerst een tweede centrale expositie te zien in de ‘Alte Spinnerei Herding’ in het kubaai-Qartier in Bocholt. Van alle deelnemers is zowel in Bredevoort als in Bocholt werk te zien. De toegangsprijs voor beide exposities bedraagt 3 euro, dit is inclusief een uitgebreid routeboekje met informatie over de deelnemers en plattegronden voor een tocht langs alle individuele exposities. Op septemberkunst.nl vindt u ook een overzicht van alle deelnemers en waar u hun werk kunt bekijken.

Dit project wordt in het kader van het INTERREG-programma financieel ondersteund door de Europese Unie en de INTERREG-partners.

Stichting Art Aalten / Werkgroep SeptemberKunst
Stadt Bocholt

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox