Logo aaltenvooruit.nl


De Party Animals zijn zaterdag te gast bij café Leuven.
De Party Animals zijn zaterdag te gast bij café Leuven. (Foto: PR)

Café Leuven gaat tijdens de kermis twee dagen helemaal los

Café Leuven aan de Landstraat 9 in Aalten gaat tijdens de kermis op vrijdag 15 en zaterdag 16 september twee dagen helemaal los. Het programma ziet er als volgt uit

AALTEN - Vrijdag om 20 uur draait DJ Menno, om 22 uur gevolgd door Rave van Fortuin en om 24 uur Marc with A.K. waarna DJ Menno om 01 uur de afsluiting verzorgd. Buiten draait DJ Mike van Doorn dance classics.

Zaterdag om 15 uur begint DJ Maarten, waarna om 16 uur Johnnie 500 de regie overneemt. Om 22 uur zijn het Party Animals die voor sfeer zorgen, gevolgd om 23 uur door Hit Maistro.

Buiten draait DJ Roel Starink vanaf 14 uur en volgt een uur later King Boogie, waarna DJ Luppie het buitenfeest besluit.

Johnny 500
Als James Dean destijds een goede DJ was geworden, dan had Johnny 500 een voorbeeld, of beter gezegd een voorganger gehad. Geweldige skills, ladykiller looks en 'the cool' om nu al te hangen met de groteren; Johnny 500 heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 does it.

Party Animals
Wie kent de Party Animals niet? Jong en oud kent deze mannen, die al jaren lang - weliswaar in verschillende formaties - actief zijn. Tijdens oudejaarsnacht 1995 was hun eerste optreden en nu, zo'n 22 jaar later, doen ze nog steeds ieder weekend verschillende shows. Uiteraard komen de oude kneiters zoals Have You Ever Been Mellow en Xanadu voorbij, maar ook nieuwere platen passeren de revue.

Rave van Fortuin
Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj- team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord.

Dans van der Togt haalt zijn glitterpak uit de mottenballen en Leontien zoekt haar push-up weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op 1 staat in ieders party-playlist.

Mark with a K
Één van de bekendste Belgische DJ's komt naar Aalten. In de vorm van Mark with a K komt er een absolute A-naam uit de hardere stijlen naar ons toe. De tek/jump koning maakte in het verleden knallers als Moneyshaker en Something More. In ons land stond 'ie eerder al op nagenoeg alle relevante festivals zoals Defqon. 1, Decibel Outdoor en Tomorrowland.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox