Afbeelding

Garage Teerink sterk in auto onderhoud én occasions

Achterhoek Auto

In het buitengebied van Doetinchem staan altijd minimaal 50 gebruikte auto's klaar voor een nieuwe eigenaar. Tegelijkertijd is in de werkplaats van Garage Teerink geen uitdaging te groot: naast alle werkzaamheden aan personenauto's, ook schadeherstel en onderhoud aan bedrijfswagens en campers. "Onze klanten kunnen bij ons voor alles rond de auto terecht."

Juist de combinatie van een sterke werkplaats en een breed aanbod gebruikte auto's is heel bepalend geweest voor het succes van het familiebedrijf aan de Boeninksteeg 14. De historie van Garage Teerink gaat terug tot de jaren '50, toen de vader en oom van André Teerink zich vooral bezig hielden met landbouwvoertuigen. Vanaf 1991 kwam het inmiddels autobedrijf geleidelijk in handen van André.

"In de jaren is veel veranderd, maar niet de sfeer. We willen een dorpsgarage blijven met de Achterhoekse gemoedelijkheid en nuchterheid." En dat in combinatie met verstand van zaken. Want kwaliteit is één van de pijlers van Garage Teerink. De gebruikte auto's in allerlei merken, modellen en prijsklassen hebben allemaal een kloppende historie en zijn stuk voor stuk goed voor jarenlang plezierig rijden. 

André Teerink heeft het netwerk en de neus voor populaire kwaliteitsoccasions. "Natuurlijk hebben we veel klanten uit de Achterhoek, maar ook opvallend veel mensen uit de regio Arnhem en uit Limburg vinden hier hun volgende auto." Daarnaast winkelen veel autobedrijven in de regio bij Garage Teerink. Een kwaliteitsstempel op zich. "Natuurlijk zijn we ook aangesloten bij de Bovag. Veel van onze klanten kiezen tegenwoordig voor de zekerheid van de Bovag pechhulp- en autoverzekering."

Ook in de werkplaats is Garage Teerink geheel bij de tijd. Zoals bijvoorbeeld met storingsdiagnose voor moderne auto's via de computer, bovenop het gekende onderhoud en reparaties. De werkplaats is daarbij zo opgezet dat ook campers en bedrijfswagens door de deur en op de hefbruggen passen. "Eigenlijk alle auto's, campers en lichte bedrijfswagens kunnen we aan. Ons team van 7 mensen staat zes dagen in de week klaar voor u", besluit André Teerink. (BJK)

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant