Foto: Paul Ploegman
Foto: Paul Ploegman

Auto Hillen maakt uw nieuwe auto extra aantrekkelijk

Achterhoek Auto

Overweegt u een nieuwe auto te kopen? In dat geval is een bezoek aan Auto Hillen in Zutphen aan te raden. Van 10 tot en met 15 september vindt The Big Event plaats bij de Opel dealer aan de Bettinkhorst 2. Tijdens deze show ontvangt u 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex inruilwaarde, 500 euro gratis brandstof en voor 250 euro gratis Opel-accessoires.

"The Big Event is de jaarlijks terugkerende voordeelshow van Opel. Natuurlijk doen wij ook dit jaar weer mee. Onze klanten weten inmiddels dat er veel extra voordeel te
halen is", vertelt Rob Pelgrom van Auto Hillen. De extra hoge inruilwaarde voor uw eigen auto maakt het verschil. Normaal wordt de waarde van uw auto gebaseerd op de Autotelex tarieven. Tijdens de actie biedt Auto Hillen liefst 2000 euro meer. 

"Door de extra 2000 euro plus de andere voordelen ter waarde van 750 euro wordt het erg interessant om een nieuwe Opel te kopen", benadrukt de koopadviseur van het Zutphense dealerbedrijf. "U bent van harte welkom om kennis te maken met onze werkwijze." Auto Hillen staat voor een open en transparante manier van samenwerken met de Achterhoekse nuchterheid als basis. "Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg."

Auto Hillen is alweer sinds 2011 dealer van het merk Opel in Zutphen en omstreken (Almen, Baak, Bronkhorst, Brummen, Eefde, Empe, Hall, Hengelo, Rha, Toldijk, Tonden, Olburgen, Vierakker, Vorden, Warnsveld en Wichmond), servicedealer voor Chevrolet, maar uiteraard ook voor kwaliteitsoccasions met Bovag-garantie. "Bij iedere occasion krijgt u een overzicht van de actuele staat van onderhoud. Bij ons koopt u een gebruikte auto zonder verrassingen achteraf."

Voor onderhoud en service aan uw Opel en aan andere merken is Auto Hillen ook de juiste partij. "We ontzorgen onze klanten volledig als het gaat om mobiliteit. We zijn vakkundig en concurrerend bij onderhoud en reparatie, ook met aircoservice, ruitreparatie, schadeherstel, zomer- en winterbanden of auto-accessoires", benadrukt Rob Pelgrom. 

De klantgerichtheid komt nog eens extra tot uiting in het beschikbaar stellen van een leenauto (tegen een geringe vergoeding), de gratis leenfiets en de haal- en brengservice. "In veel gevallen is klaar terwijl u wacht ook mogelijk. Natuurlijk inclusief kopje koffie en de vrijheid om te werken via de gratis Wifi." (BJK)
 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant