Logo aaltenvooruit.nl


Alle avonden van de AaltenDagen is er volop livemuziek in de cafés en op de Markt.
Alle avonden van de AaltenDagen is er volop livemuziek in de cafés en op de Markt.

Nog een week geduld tot de eerste Aaltendag

AALTEN - Nog een week is het wachten voor alle Aaltenaren, toeristen en mensen uit de omgeving. Dit jaar is op donderdag 20 juli de eerste AaltenDag van 2017, waarna er nog drie volgen in de weken daarna: altijd op donderdag. Een belevenis voor jong en oud.

De Aaltendagen zijn vier donderdagen in de zomer, welke het centrum van Aalten op zijn kop zetten. Een grote gevarieerde braderie, aangevuld met kinderspektakel, straatacts, dans en muziek. Er is een kinderrommelmarkt met springkussen, schminken en meer activiteiten rond de Markt. De Aaltendagen zijn deze zomer weer mogelijk dankzij de gulle bijdragen van lokale bedrijven van onder meer Jumbo Leussink, Novel, GUV en Frappant.

Rommelmarkt en voetbalclinic
Voor de kinderrommelmarkt kunnen kinderen zich aanmelden voor de rommelmarkt-nieuwsbrief via www.aaltendagen.com. Voor de voetbalclinic van Martijn Meerdink op donderdag 3 augustus, kunnen basisschool-kinderen zich opgeven via info@sap-aalten.nl

Alle avonden van de AaltenDagen is er volop livemuziek in de cafés en op de Markt. Het belooft weer een mooie zomer te worden!

AaltenDagen.com

Reageer als eerste
Meer berichten