Logo aaltenvooruit.nl


Fietstocht de boer op LTO Aalten

LTO Aalten houdt weer een Fietstocht de boer op. De fietstocht in Aalten en omgeving staat gepland op zondag 30 juli. Ook dit jaar hebben zijn er vier prachtige bedrijven in de route opgenomen die de deuren opzetten voor boer en burger.

De bedrijven zijn: Familie Heijink, De Heurnseweg 1, 7122 LS Aalten. Een melkveebedrijf waar de koeien automatisch worden gemolken in combinatie met weidegang.

Hoftijzer LMB BV Klokkemakersweg 19, 7122 KB Aalten. Dit is een mechanisatiebedrijf, dealer van Fendt tractoren en specialist voor alle apparatuur op het gebied van mest.

Familie Winkelhorst Essinkweg 1, 7122 JN Aalten. Een melkveebedrijf dat door de gekozen bedrijfsopzet zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Familie te Lindert Tammeldijk 4, 7122 LK Aalten. Specialist op het gebied van ongediertebestrijding op agrarische bedrijven en daarnaast een theetuin, beter bekend als theetuin Rensink.

De start is tussen 10.00 en 12.00 uur. Bij alle deelnemende bedrijven kan gestart worden. Op de startlocatie krijgt men de fietsroute en dit is later op de middag tevens de eindlocatie. De route is circa 33 kilometer lang. Kosten 2 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar gratis. Op alle bedrijven is koffie/drinken te koop. Op twee bedrijven kan men een hapje eten. Naast bezichtigen van de bedrijven, kunnen de kinderen zich ook prima vermaken, zo is een springkussen, kunnen ze kleuren enz

Reageer als eerste
Meer berichten