Auto Westerveld maakt het graag persoonlijk met nieuwe website

  Achterhoek Auto

Auto Westerveld staat met vestigingen in Sinderen, Varsseveld en Doetinchem al decennialang garant voor zorgeloos autorijden in de Achterhoek. Gedreven door de wens om mensen te behandelen zoals je zelf behandeld wenst te worden én met kennis van alle merken auto's. Recent kreeg deze grondhouding vorm in een nieuwe moderne website. 

"De oude website was op zich prima, maar het mocht van ons wel wat persoonlijker", vertelt Han Westerveld. "Op de vorige site waren vooral veel auto's te zien en heel weinig mensen, terwijl het natuurlijk draait om mensen; onze klanten en onze medewerkers", vult zoon Harmen Westerveld aan. Senior en junior vormen samen de directie van de drie universele autobedrijven.

Wie nu surft naar autowesterveld.nl komt terecht op een frisse site, waar de automobilist uit de Achterhoek snel kan vinden wat hij of zij zoekt. Kwaliteitsoccasions zijn in een muisklik te bekijken, maar ook heel snel is een afspraak gemaakt voor een grote of kleine beurt, APK, bandenwissel of bijvoorbeeld herstel van schade aan ruiten of de auto zelf.

"We bouwen graag een persoonlijke band op met onze klanten. Dat is niet alleen prettig samenwerken, maar zo is het voor ons ook mogelijk om precies in te spelen op de specifieke mobiliteitsbehoefte", vertelt Han Westerveld. Senior is de derde generatie in het familiebedrijf, zoon Harmen de vierde. Harmen: "We bestaan sinds 1921, maar we zijn helemaal bij de tijd."

Het komt tot uiting in de riante voorraad van zo'n 150 kwaliteitsoccasions. Of door de dienstverlening voor lokale ondernemers wat betreft de aankoop en het onderhoud van zakelijk wagenpark. "We weten dat het stilstaan van de bedrijfswagens geld kost", vertelt Harmen Westerveld. "Daarom plannen we onderhoud en reparatie heel flexibel. Als het moet zijn we ook in staat om in 3 dagen een bedrijfsauto te leveren, rijklaar en wel." (BJK)

Meer berichten