Auto Huitink Rijplan: autorijden tegen vast maandbedrag

  Achterhoek Auto

Nooit meer onverwachte en hoge kosten aan je auto. Het is één van de grote voordelen van het Auto Huitink Rijplan. Het autobedrijf uit Groenlo heeft haar eigen variant op het populaire private lease ontwikkeld. "We bieden een constructie waarbij onze klanten wel de voordelen, maar niet de nadelen van private lease ervaren", vertelt Monique Lageschaar.

Met het Auto Huitink Rijplan weet je precies waar je aan toe bent. De waarde van een occasion of nieuwe auto wordt samen met de wegenbelasting, aflossing, onderhoud en ook pechhulp vertaald naar een vast maandbedrag. "Het enige wat je zelf nog moet doen is wassen en tanken, voor de rest zorgen wij."

In Ruurlo rekent het Auto Huitink Rijplan af met de nadelen van de veelgebruikte private lease constructies, zoals de verplichting om een nieuwe of bijna nieuwe (dus dure) auto te kiezen; de eindafrekening van eventuele schades na aflopen van het contract, het wegvallen van de opgebouwde schadevrije jaren bij de verzekeringsmaatschappij en de bijkomende kosten voor vervangend vervoer, pechhulp enz. 

"Bij ons worden de mensen ook echt eigenaar van de auto en niet de leasemaatschappij, zoals bij conventionele private lease." Na de looptijd van 60 maanden/5 jaar en maximaal 20.000 kilometer per jaar is de auto dan ook echt eigendom. "Waarbij wij een restwaarde garanderen, dat weer als basis kan dienen voor een nieuw contract."

Het Auto Huitink Rijplan geldt zowel voor nieuwe als gebruikte auto's. En dat laatste is uniek ten opzichte van conventionele private lease. "Omdat bij een jonge occasion de 'kop er al vanaf is' biedt het mensen de mogelijkheid om tegen een behapbaar maandbedrag de auto van hun wensen te rijden." Het plan is ook zo flexibel dat bij bijvoorbeeld gezinsuitbreiding overgestapt kan worden naar een grotere auto. (BJK) 

 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden