• Alles

Mama Café in de Bieb over 'Gezonde voeding voor jonge kinderen'

woensdag 19 juni 10:30 uur

Op woensdagmorgen 19 juni zal Marloes Schennink het Mama café in de Bibliotheek Aalten bezoeken. Zij is kinderdiëtiste en spreekt over gezonde voeding voor jonge kinderen. Wat is goede voeding en welk eten kun jij je kindje het beste voorzetten? Marloes geeft op deze ochtend tips en adviezen. Uiteraard krijgen ouders ook de gelegenheid om zelf persoonlijk vragen te stellen.

Marloes Schennink is kinderdiëtiste bij Yunio. Zij heeft zich gespecialiseerd in de voeding van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 18 jaar. Ze kan veel vertellen over gezonde voeding voor jonge kinderen en weet exact welke voedingsstoffen belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen.

Tijdens het Mama Café op 19 juni worden onderwerpen besproken als: welk eten is gezond voor kinderen? Welk broodbeleg wordt geadviseerd? Hoe zit het met suikers en met zoetstoffen? Welke vetten zijn gezond en noodzakelijk en welke kun je beter laten staan? Veel vragen die ouders van jonge kinderen zichzelf stellen. Marloes zal gedurende de ochtend op al deze onderwerpen ingaan en biedt gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het Mama Café in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10, wordt gehouden op woensdag 19 juni van 10.30 tot 11.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) en is gratis en voor iedereen toegankelijk.


deel deze activiteit

Locatie

bibliotheek Aalten
Aalten
Hogestraat 10