• Alles

Toneel in IJzerlo

zaterdag 18 mei 20:00 uur

Zaterdagavond 18 mei organiseert de Christelijke Oranjevereniging IJzerlo een toneelavond. Toneelvereniging L.U.K.A.S. speelt het stuk: ’t Kon hier wel spoken. Een blijspel in drie bedrijven geschreven door Henk Roede.

Het speelt zich af in een eeuwenoud kasteel dat al die tijd in het bezit van de adellijke familie ‘van Freutenbeum’ geweest is. Om het vele onderhoud te bekostigen is de baron een hotel begonnen, maar het wil nog niet zo lopen. Om toch wat meer klandizie te creëren helpt hij het gerucht de wereld in dat het in het kasteel spookt.

Hier komen natuurlijk allerlei gasten op af, zoals bijvoorbeeld het medium Cherrie, een ooit beroemde filmster met haar personal assistent, een nietsvermoedend stel dat een romantisch weekend weg is en een fotograaf van een roddelblad. Gelukkig kan de baron rekenen op de hulp van zijn goeie ouwe butler James met al die drukte.

Dit alles vindt plaats in ’t Dorpshuus te IJzerlo aan de Thijsweg 19. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend en staat de koffie klaar. Om 20.00 uur begint het toneelstuk. De entree voor leden is gratis. De entree voor niet-leden bedraagt € 5,-.


deel deze activiteit

Locatie

Dorpshuis IJzerlo
Aalten